Super Pro Talent Bokshandschoenen Kind Rood

Deze kinder bokshandschoenen van Super Pro Combat Gear worden gemaakt van 100% PU leer en horen thuis in de collectie Talent. De rode bokshandschoenen zijn geschikt voor kinderen in sporten zoals boksen, kickboksen en Muay Thai.

 25,95

4 oz
6 oz
8 oz
10 oz
0 People watching this product now!

Betaalmogelijkheden

Een rij pictogrammen van verschillende betalingsopties waaronder Mollie, iDEAL, PayPal, Mastercard, en andere.

Beschrijving

Deze kinder bokshandschoenen van Super Pro Combat Gear worden gemaakt van PU en horen thuis in de collectie Talent. Hier zie je de bokshandschoenen kind terug in het rood met een witte leeuw. De padding in de kinder kickbokshandschoenen is gefabriceerd uit één stuk en loopt door van de vingers tot aan de pols. Dit noemen we IMF technologie. Deze technologie zorgt voor optimale demping en bescherming tijdens het sparren. Verder geeft de klittenbandsluiting van de kinder bokshandschoenen extra steun aan de pols. De combinatie van de padding en de klittenbandsluiting zorgen ervoor dat jouw kind goed beschermd is tijdens het trainen.
Super Pro Combat Gear kiest voor de klant wanneer het aankomt op materiaalkeuze en comfort. Dit zie je terug in de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Alle kinder kickbokshandschoenen maken een constante ontwikkeling door en zijn getest door toonaangevende trainers en wereldkampioenen. De rode bokshandschoenen zijn geschikt voor kinderen in vechtsporten zoals boksen, kickboksen en Muay Thai (Thaiboksen).

Maak jouw Super Pro kickboks set compleet

Welke maat bokshandschoenen is geschikt voor jouw kind?

Voor kinder boxhandschoenen van Super Pro gebruiken we andere maten dan je waarschijnlijk gewend bent. Deze kickbokshandschoenen gaan in oz. Oz betekent ounces en dit staat voor het gewicht aan padding in de handschoen. De algemene regel is als volgt: hoe meer kilo’s jouw kind weegt, hoe meer ounces de kinder kickbokshandschoenen horen te hebben. Dit is ter bescherming van jouw kind en hun trainingspartners. Vind je snelheid tijdens het trainen belangrijk dan adviseren we je om een handschoen één gewichtsklasse lichter te kiezen. Slaat jouw kind harder dan gemiddeld in zijn of haar gewichtsklasse of wil je graag dat jouw kind sterker wordt dan kun je beter voor een bokshandschoen in een zwaardere gewichtsklasse kiezen. Voor meer informatie over de juiste maat kinder boxhandschoenen voor de gewichtsklasse van jouw kind kun je onze maattabel raadplegen. Mocht je twijfelen of advies willen dan kun je uiteraard ook altijd contact met ons opnemen!

Ook verkrijgbaar in

Garantie

Op alle kinder bokshandschoenen van Super Pro Combat Gear ontvang je van ons 1 jaar garantie op productiefouten.

Specificaties

Merk

Super Pro

Maat (oz)

4 oz , 6 oz , 8 oz , 10 oz

Materiaal100% PU leer
Sportkickboksen, Muay Thai, boksen en MMA
Niveaubeginner tot recreant
Geschikt voorkinderen
Pluspuntengoede prijs-kwaliteitverhouding, IMF padding

Customer Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super Pro Talent Bokshandschoenen Kind Rood” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *