Super Pro Bokshandschoenen Veters Winner Rood 10 oz

Deze Super Pro bokshandschoenen worden gemaakt van leer en heten Winner. De rode bokshandschoenen veters zijn officiële wedstrijd bokshandschoenen. De Super Pro handschoenen zijn geschikt voor dames en heren. Niveau: gevorderde tot vechter

 90,95

10 oz
0 People watching this product now!

Betaalmogelijkheden

Een rij pictogrammen van verschillende betalingsopties waaronder Mollie, iDEAL, PayPal, Mastercard, en andere.

Beschrijving

Deze Super Pro bokshandschoenen veters worden gemaakt van kwaliteitsleer en heten Winner. De rode bokshandschoenen veters zijn de officiële wedstrijd bokshandschoenen van Super Pro. Door de hoge kwaliteit van het leer zijn de kickboks handschoenen soepel en kun je makkelijk een vuist behouden tijdens de wedstrijd. De zorgvuldig samengestelde padding zorgt er vervolgens voor dat jouw handen goed beschermd zijn. Dankzij de vetersluiting is je pols verstevigd en heb je zelf de vrijheid om te bepalen hoe strak je de bokshandschoenen dicht wilt snoeren.
Super Pro Combat Gear kiest voor de klant wanneer het aankomt op materiaalkeuze en comfort. Dit zie je terug in de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Alle kickboks handschoenen maken een constante ontwikkeling door en zijn getest door toonaangevende trainers en wereldkampioenen. De Super Pro handschoenen zijn geschikt voor boksen, kickboksen en Muay Thai. We adviseren deze rode bokshandschoenen voor gevorderden en vechters. Ben je op zoek naar bokshandschoenen veters, maar wil je geen wedstrijd bokshandschoenen? Bekijk dan de Knockout handschoenen van Super Pro.

Maak jouw Super Pro kickboks set compleet

Welke maat bokshandschoenen is geschikt voor jou?

Super Pro handschoenen hebben een andere maatvoering dan je waarschijnlijk gewend bent. De maten bij kickboks handschoenen heten ounces en worden vaak afgekort tot oz. Dit staat voor het gewicht aan padding in de handschoen. De algemene regel is als volgt: hoe meer kilo’s jij weegt, hoe meer ounces je handschoenen horen te hebben. Dit is ter bescherming van jezelf en jouw trainingspartners. Vind je snelheid tijdens het trainen belangrijk dan adviseren we je om de kickboks handschoenen één gewichtsklasse lichter te kiezen. Sla je harder dan gemiddeld in jouw gewichtsklasse of wil je graag sterker worden dan kun je beter voor een handschoen in een zwaardere gewichtsklasse kiezen. Voor meer informatie over de juiste maat kickboks handschoenen voor jouw gewichtsklasse kun je onze maattabel raadplegen. Mocht je twijfelen of advies willen dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen!

Ook verkrijgbaar in

Garantie

Op alle Super Pro handschoenen ontvang je van ons 1 jaar garantie op productiefouten.

Specificaties

Merk

Super Pro

Maat (oz)

10 oz

Materiaal100% leer
Sportkickboksen, Muay Thai en boksen
Niveaugevorderde tot vechter
Geschikt voordames en heren
Pluspuntenwedstrijdhandschoenen, vetersluiting

Customer Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Super Pro Bokshandschoenen Veters Winner Rood 10 oz” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *