SafeJawz Extro Series Fangz Gebitsbeschermer

Dit SafeJawz bitje heet Fangz en komt uit de Extro Series. De zwarte gebitsbeschermer is geschikt voor dames, heren en kinderen. Het boks bitje van SafeJawz kan gedragen worden tijdens contactsporten zoals boksen, kickboksen, MMA, karate en hockey.

 15,95

Junior
Senior
0 People watching this product now!

Betaalmogelijkheden

Een rij pictogrammen van verschillende betalingsopties waaronder Mollie, iDEAL, PayPal, Mastercard, en andere.

Beschrijving

Dit SafeJawz bitje heet Fangz en komt uit de Extro Series. De gebitsbeschermer heeft een zwart Dracula design met witte vampiertanden. Dit boks bitje is voor alle vechters die bloed ruiken! In aanvulling op de Intro series heeft SafeJawz een Dual-Layer constructie toegevoegd aan deze collectie. Dit betekent dat de gebitsbeschermer uit twee lagen bestaat voor een optimale demping.
Verder wordt er ook bij de Extro Series weer gebruik gemaakt FluidFit. Deze techniek zorgt ervoor dat de gebitsbeschermer volledig om je tanden heen vormt voor de beste pasvorm. Naast FluidFit is er nog de JawSecure technologie. Deze beschermt je ondertanden en kaak tijdens het trainen. SafeJawz heeft hiervoor een zigzag vorm gemaakt aan de onderkant van het roze bitje waarin je jouw tanden kunt vast klikken.
En gaat het vormen de eerste keer niet helemaal goed? Geen probleem, met de bitjes van Safejawz kun je het vormproces tot wel 3x opnieuw doen. De gebitsbeschermer is geschikt voor vechtsporten zoals boksen, kickboksen, Muay Thai, MMA en karate. Ook kun je het Safejawz bitje gebruiken bij contactsporten zoals hockey en basketbal.

Maak jouw set beschermers compleet

Welke maat bitje heb je nodig?

Deze SafeJawz gebitsbeschermer is geschikt voor dames, heren en kinderen. Het boks bitje is verkrijgbaar in twee maten:
  • Junior: geschikt voor kinderen t/m 11 jaar
  • Senior: geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen

Hoe maak je dit SafeJawz bitje op maat?

Hieronder vind je een kort filmpje terug waarin te zien is hoe je de gebitsbeschermer kunt vormen. Het SafeJawz bitje zelf komt met een uitgebreide instructie die je stapsgewijs kunt volgen. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Ook verkrijgbaar in

Garantie

Op alle SafeJawz bitjes ontvang je van ons 1 jaar garantie op productiefouten. Wij bieden geen garantie op het vormingsproces.

Specificaties

Merk

SafeJawz

Maat

Junior , Senior

Geschikt voordames, heren en kinderen
Sportkickboksen, Muay Thai, boksen, karate, BJJ, taekwondo, judo, MMA en andere contactsporten zoals hockey
PluspuntenFluidFit, JawSecure, ReModel technologie en Dual-Layer construction
Inclusiefbeschermhoes

Customer Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SafeJawz Extro Series Fangz Gebitsbeschermer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *