Fairtex Bitje MG3 Wit

Dit Fairtex bitje wordt gemaakt van thermoplast en is geschikt voor dames, heren en kinderen. De witte gebitsbeschermer kan gedragen worden tijdens contactsporten zoals boksen, kickboksen, MMA, karate, hockey en basketbal.

Senior
0 People watching this product now!

Betaalmogelijkheden

Een rij pictogrammen van verschillende betalingsopties waaronder Mollie, iDEAL, PayPal, Mastercard, en andere.

Beschrijving

Dit Fairtex bitje bestaat uit twee componenten. De buitenkant van het kickboks bitje wordt gemaakt van rubber en heeft een schokabsorberende werking. De binnenkant van de Fairtex gebitsbeschermer heeft een Gel-Fit Liner van thermoplast voor een custom fit. Verder heeft Fairtex het zwarte bitje aan de buitenkant luchtkanalen gegeven, zodat je makkelijk kunt ademhalen met het kickboks bitje in. Doordat de Fairtex gebitsbeschermer een dik oppervlakte voor de tanden heeft is de kaak beschermt en worden verschuivingen voorkomen. De Gel-Fit liner in de Fairtex MG3 zorgt voor comfort en een perfecte pasvorm. Het kickboks bitje wordt geleverd met een geventileerde beschermhoes. De Fairtex gebitsbeschermer is geschikt voor vechtsporten zoals boksen, kickboksen, Muay Thai, MMA en karate. Ook kun je het kickboks bitje gebruiken bij contactsporten zoals hockey en basketbal.

Maak jouw set beschermers compleet

Welke maat bitje heb je nodig?

De Fairtex MG3 is alleen verkrijgbaar in de maat senior. Daarmee is het kickboks bitje geschikt voor dames, heren en kinderen vanaf 11 jaar.

Hoe maak je dit Fairtex bitje op maat?

De Fairtex gebitsbeschermer wordt gevormd in heet water. Door de binnenste component van het kickboks bitje, ook wel de Gel-Fit liner genoemd, krijg je een custom fit. De Gel-Fit liner neemt de vorm van jouw gebit aan waardoor het kickboks bitje zelfstandig blijft zitten. De Fairtex MG3 zelf komt met een uitgebreide instructie die je stapsgewijs kunt volgen. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Ook verkrijgbaar in

Garantie

Op alle Fairtex bitjes ontvang je van ons 1 jaar garantie op productiefouten. Wij bieden geen garantie op het vormingsproces.

Specificaties

Merk

Fairtex

Maat

Senior

Geschikt voordames, heren en kinderen vanaf 11 jaar
Sportkickboksen, Muay Thai, boksen, karate, BJJ, taekwondo, judo en MMA
PluspuntenCE gekeurd
Inclusiefbeschermhoes met ventilatiegaten

Customer Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fairtex Bitje MG3 Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *