Booster Scheenbeschermers BSG V9 Blauw

Deze Booster scheenbeschermers worden gemaakt van 100% skintex en horen thuis in de collectie V3. De blauwe scheenbeschermers zijn geschikt voor dames en heren in vechtsporten zoals kickboksen, Muay Thai en MMA. Niveau: gevorderde tot vechter.

Artikelnummer: N/B

 119,95

M
L

Laat ons jouw cadeau inpakken en kies voor cadeaupapier:

0 People watching this product now!

Betaalmogelijkheden

Een rij pictogrammen van verschillende betalingsopties waaronder Mollie, iDEAL, PayPal, Mastercard, en andere.

Beschrijving

Deze Booster scheenbeschermers horen thuis in de collectie V9. De scheenbeschermers worden handgemaakt in Thailand van 100% skintex. De scheendekkers zijn opgebouwd uit meerdere lagen memory foam. Verder zijn de kickboks scheenbeschermers van Booster voorzien van extra padding op de wreef, enkels en het scheenbeen. Hierdoor kun je veilig alle trappen blokken zonder kans op blessures. De twee duurzame klittenbandsluitingen aan de achterkant houden de scheendekkers op hun plaats tijdens het trainen.
De kickboks scheenbeschermers van Booster zijn geschikt voor pads, trapkussens, bokszakken, reguliere trainingen en sparring. De scheendekkers kunnen gedragen worden door zowel mannen als vrouwen en zijn geschikt voor kickboksen, Muay Thai en MMA. We adviseren deze blauwe scheenbeschermers voor gevorderden en vechters. Wil je liever een niveau lager? Bekijk dan de Cube collectie van Booster Fight Gear.

Maak jouw Booster kickboks set compleet

Ook verkrijgbaar in:

 

 

 

Welke maat scheenbeschermers heb je nodig?

Deze Booster scheenbeschermer is geschikt voor dames en heren. De juiste maat scheendekkers wordt bepaald door de lengte van je scheen. Belangrijk hierbij is dat je de scheen moet opmeten vanaf de onderkant van je knie tot de bovenkant van je enkel. Je voet maakt geen deel uit van de opmeting. Voor meer informatie over de juiste maat scheendekkers voor jou kun je onze maattabel raadplegen. Mocht je twijfelen of advies willen dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Garantie

Op alle kickboks scheenbeschermers van Booster Fight Gear ontvang je van ons 1 jaar garantie op productiefouten.

Specificaties

Brands

Maat

M, L

Materiaal100% skintex
Niveaugevorderde tot vechter
Geschikt voordames en heren
Pluspuntenextra padding op de voet, enkel en scheen

Customer Reviews

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Booster Scheenbeschermers BSG V9 Blauw”

Your email address will not be published. Required fields are marked *