Merken bij Fightstyle.nl

Stap in de ring met Saevus Nutrition

Na 5 jaar Fightstyle hebben we ein-de-lijk een merk met sport supplementen gevonden waar we laaiend enthousiast over zijn. Als trainer en sporter van meerdere martial arts disciplines snap ik hoe belangrijk de juist voeding en supplementen zijn voor je herstel. Ik kan dan ook met trots verkondigen dat we Saevus Nutrition aan ons assortiment hebben toegevoegd.

Twee mannen zittend in een sportschool, lachend en in gesprek terwijl de ene man een schepje supplement vanuit een groene Saevus Nutrition pot in een drinkfles schenkt.Saevus staat voor kwaliteit, innovatie en puurheid in supplementen. Alle poespas wordt achterwege gelaten waardoor je de beste eiwitpoeders, pre-workout en creatine overhoudt, waar alleen in zit wat jij écht nodig hebt.

En weet je waar we ook blij van worden? Saevus Nutrition is niet alleen een leverancier van hoogwaardige sport supplementen; het is een merk met een visie op een betere wereld. Hun sociale betrokkenheid bij het Water for Life project toont engagement voor zowel persoonlijke gezondheid als mondiale duurzaamheid. Wij zijn fan.

 

Innovatie in hydratatie: Whey Water van Saevus

Nog zoiets tofs: Whey Water. Saevus Nutrition’s Whey Water is een ware gamechanger. Het hydrateert en voedt met de beste eiwitten zonder je dat propvolle gevoel te geven. Onmisbaar na een zware sparring sessie en ideaal voor de kickbokser die ook nog graag geniet van een bord met eten na de training. Deze proteïne poeder helpt je hydrateren en herstellen zonder dat je trainingen hoeft over te slaan.

Dit is geen gewoon water; het is een sportdrank die de lat hoger legt. Voor vechtsporters die alles geven, is Whey Water de sleutel tot sneller herstel en betere prestaties. Drink het voor, tijdens of na de strijd en voel hoe je lichaam bedankt met kracht en uithoudingsvermogen. Elke shake met proteïne poeder is een stap richting overwinning. Dit is de beste eiwitpoeder die we tot nu toe geprobeerd hebben. Een must-have voor de vechtsporter die zijn prestaties serieus neemt.

Natuurlijke kracht: Saevus Nutrition’s cafeïnevrije pre workout

De pre-workout van Saevus Nutrition, beschikbaar op Fightstyle.nl, biedt een unieke cafeïnevrije formule voor vechtsporters die zuiver op natuurlijke energie willen vertrouwen. Verrijkt met aminozuren zoals beta-alanine voor uithoudingsvermogen en citrulline voor een verbeterde bloedstroom, zorgt het voor een stabiele energieboost en verhoogde concentratie. Door het weglaten van stimulanten geeft deze pre-workout je een krachtige training zonder de crash.

Het is de perfecte voorbereiding voor vechtsporters die hun lichaam en geest scherp willen houden, natuurlijk en effectief. Fijne van deze pre-workout? Ook ’s avonds kun je hem gebruiken voor je workout zonder dat het plafond staren wordt.

Creatine Monohydraat voor explosieve kracht en snel herstel

De creatine van Saevus is de sleutel tot krachtopbouw en snelle herstelprocessen voor vechtsporters. Dit essentiële supplement is wetenschappelijk bewezen om de energievoorraad in je spieren te verhogen, waardoor je harder en langer kunt trainen. Met een directe impact op je kracht en explosiviteit, helpt het je ook nog eens om sneller te herstellen, waardoor je eerder klaar bent voor je volgende training. Saevus’ creatine is meer dan alleen een krachtversterker; het is een integraal onderdeel van je sportregime dat je helpt om je volledige potentieel als vechter te bereiken. Onmisbaar dus.

Oh én een tip van Fightstyle.nl: verhoog je water intake wanneer je creatine gebruikt om krampen tijdens het trainen te voorkomen. Creatine vraagt namelijk om vocht en slaat deze op in je spieren. Dus meer creatine betekent dat je meer vocht nodig hebt. Mooi excuus om nog zo’n Whey Water shake te nemen dachten wij zo.

Saevus Nutrition: Meer dan alleen supplementen

Naast het bieden van de beste eiwitpoeders en boostende pre-workouts, staat Saevus Nutrition bekend om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit innovatieve merk zet zich actief in voor het welzijn van de gemeenschap door een deel van de opbrengsten te doneren aan geselecteerde goede doelen.

Een van de meest inspirerende initiatieven van Saevus Nutrition is hun project “Saevus Water”. Dit project onderstreept hun betrokkenheid bij maatschappelijke verantwoordelijkheid door te focussen op het essentiële recht op schoon drinkwater. Saevus Nutrition werkt samen met organisaties zoals Made Blue die zich inzetten voor het verschaffen van toegang tot schoon water in landen waar dit geen vanzelfsprekendheid is.

Met jouw aankoop van een Saevus Nutrition product doe je meer dan investeren in je eigen gezondheid; je ondersteunt actief een wereldwijd streven naar betere levensomstandigheden. Elk Saevus-product betekent een stap naar een betere wereld, want elk product betekent minimaal 1000 liter schoon drinkwater voor een ander. Dat is wat we de martial arts spirit noemen!

Waarom Saevus Nutrition kiezen bij Fightstyle.nl?

Bij Fightstyle.nl staan we bekend om het zorgvuldig selecteren van de beste vechtsportartikelen (en nu dus ook supplementen – JEEJ!). Met Saevus Nutrition bieden we je topkwaliteit sport supplementen die je helpen om jouw doelen te bereiken. Van het beste eiwitpoeder tot een cafeïne vrije pre workout: Saevus Nutrition heeft alles wat je nodig hebt om te uit te blinken in jouw gym.

Ben je klaar om jouw kickboks training naar een hoger niveau te tillen en de strijder in je wakker te maken? Ontdek het complete aanbod van Saevus Nutrition bij Fightstyle.nl hier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *