SafeJawz Ortho Series Beugel Bitje Doorzichtig

Dit SafeJawz bitje komt uit de Ortho Series en is geschikt voor dames, heren en tieners met een beugel. Het doorzichtig bitje beugel biedt bescherming tijdens contactsporten zoals boksen, kickboksen, MMA en hockey. Het beugel bitje wordt geleverd met hoes.

 27,95

Senior
0 People watching this product now!

Betaalmogelijkheden

Een rij pictogrammen van verschillende betalingsopties waaronder Mollie, iDEAL, PayPal, Mastercard, en andere.

Beschrijving

Dit SafeJawz bitje komt uit de Ortho Series. Het doorzichtig bitje is geschikt voor vaste beugels. In aanvulling op de Intro series heeft SafeJawz een Dual-Layer constructie toegevoegd aan deze collectie. Dit betekent dat het beugel bitje uit twee lagen bestaat voor een optimale demping. Ook heeft SafeJawz Ortho Series een Lowerblok. SafeJawz beschermt hiermee de plaatjes van de beugel aan de onderkant. De zogeheten Brace Harbour die geplaatst is aan de binnenkant van het beugel bitje zorgt ervoor dat de bovenkant nauw aansluit op de plaatjes waardoor de gebitsbeschermer goed blijft zitten.
Verder wordt er ook bij de SafeJawz Ortho Series weer gebruik gemaakt FluidFit. Deze techniek zorgt ervoor dat de gebitsbeschermer volledig om je tanden heen vormt voor de beste pasvorm. Naast FluidFit is er nog de JawSecure technologie. Deze beschermt je ondertanden en kaak tijdens het trainen. SafeJawz heeft hiervoor een zigzag vorm gemaakt aan de onderkant van doorzichtig bitje beugel waarin je jouw tanden kunt vast klikken.
En gaat het vormen de eerste keer niet helemaal goed? Geen probleem! Je kunt dit doorzichtig bitje beugel tot wel 3 keer toe opnieuw vormen. Het Safejawz bitje is geschikt voor vechtsporten zoals boksen, kickboksen, Muay Thai, MMA en karate. Ook kun je het beugel bitje gebruiken bij contactsporten zoals hockey en basketbal.

Maak jouw set beschermers compleet

Welke maat beugel bitje heb je nodig?

Het SafeJawz bitje is alleen verkrijgbaar in de maat senior. Daarmee is het doorzichtig bitje beugel geschikt voor dames, heren en kinderen vanaf 12 jaar.

Hoe maak je dit SafeJawz bitje op maat?

Hieronder vind je een kort filmpje terug waarin te zien is hoe je de gebitsbeschermer kunt vormen. Het SafeJawz bitje zelf komt met een uitgebreide instructie die je stapsgewijs kunt volgen. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Ook verkrijgbaar in

Garantie

Op alle SafeJawz bitjes ontvang je van ons 1 jaar garantie op productiefouten. Wij bieden geen garantie op het vormingsproces.

Specificaties

Merk

SafeJawz

Maat

Senior

Geschikt voordames, heren en kinderen vanaf 12 jaar
Sportkickboksen, Muay Thai, boksen, karate, BJJ, taekwondo, judo, MMA en andere contactsporten zoals hockey
PluspuntenFluidFit, JawSecure, ReModel techn, Dual Layer Construction, Lowerblok en Brace Harbour
Inclusiefbeschermhoes

Customer Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SafeJawz Ortho Series Beugel Bitje Doorzichtig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *